пятница, 8 июня 2012 г.

Законы действуют всегда


Законы действуют независимо от того верит в них наш разум или нет. Дело в том, что разум нестабилен и полностью зависит от энергетического и психического состояния тела.

Вот почему формула любви действует. Формула – это всего лишь отслеживание действия закона. Зная формулу, то есть понимая как действует закон, можно частично изменить его действие или избежать его влияния или частично подчинить или воспользоваться законом. Зная закон всемирного тяготения, можно надеть парашют и если высота достаточная для его раскрытия, можно парить и остаться живым. Точно так же зная другие законы этого мира, можно избегать их прямого действия, противодействуя им другими законами.

Сложно как то все это получилось, как всегда. Объясню попроще. Недавно в силу определенных обстоятельств был достаточно обесточен энергетически, но по привычке с женщинами вел себя правильно, и формула любви действовала, не смотря на мое неверие. Сколько раз убеждался, что она действует незыблемо, но всякий раз удивляюсь, видя, как это происходит вновь и вновь, и все равно до конца не верю.

7 комментариев:

Анонимный комментирует...

Спасибо за новый пост, Vitoosik
Обожаю твои посты.
Crazy

Анонимный комментирует...

Спасибо что вновь вернулся!!Это здорово!!!Пиши чаще по мере возможности...Твои посты очень нужны!!Ева

Unknown комментирует...

Гарний пост.
Добре, що ти знову публікуєш пости в блозі.

Анонимный комментирует...

запевняння самого себе щоб інші увірували психологічна уловка, от і все, весь твій блог на цьому построєний, ще і до розпусти склоняє, багато брехні, деякими порадами ти просто руйнуєш людей, хоча спочатку наче все налаходжується, але це тільки іллюзія налагоджоності!Вірити потрібно В БОГА, і жити згідно його заповідям, і тільки тоді все дійсно буде прекрасно, треба більше думати про вічне життя, жиємо один раз, і потрібно це життя невтрачати бо після смерті кожний стане на суд..., і кожного будуть судити згідно із прожитим життям! Задумайся...! Вибач, якщо тебе чимось образив, нехай в тобі перебуває мир і злагода, і знай все що трапляється є або дійсністю або іллюзією, багато дивних речей трапляється але вони або від Бога або від диявола, диявол може приймати будь_які обличяя, він може бути ким завгодно і чим завгодно він великий обманщик...

Vova Vovk комментирует...

так, "диявол" великий обманщик.. і дуже часто люди вірять в його "святі ідеї". Раджу і Вам Анонім бути обережними :).
а що стосується цього блогу, то (може Ви не уважно читали, або прочитали те що хотіли) ніхто тут нікого не запевнює.. я б зказав навпаки, все тут спрямоване на те щоб ми більше питали самих себе: що є реальністю? що є для нас добре а що зле? хто ми є в решті решт?.. і віри не потрібно, коли є розуміння і знання.

п.с. я далеко не атеїст, як могло би здатись :)

Оля комментирует...

Думаю, сам блог і його автор не потребують ні похвали ні нарікань. Блог ведеться, нові публікації друкуються і тут нічого не зміниться. Анонім через страх чогось нового, через страх втратити свої ілюзії боїться прийняти цю інформацію, чіпляючись за соломинку своїх переконань він не може прийняти щось зовсім інше.
Анонім і Vova ви так ніби два впертих барани, котрі доказують один одному, що в кожного трава найсоковитіша і найсмачніша, при чому вони пасуться на одному й тому ж полі. Не хотіла нікого образити, і можливо порівняння не дуже вдале, але вже що маємо те маємо.

Unknown комментирует...

Порівняння зовсім невдале, бо Vova висловив свою думку, навідміну від аноніма, котрий відстоює внушені йому догми.