среда, 12 августа 2009 г.

Роздуми на тему сексу

Коли ви не любите себе, ви не можете повірити в те, що вас хтось може любити. Ваша любов, навіть якщо вона до вас прийде буде отруєна цим почуттям. У вас нема любові до себе, а значить немає почуття гідності. Коли ви будете займатись сексом, це також буде отруєний секс. Коли хлопець спить з дівчиною він більше отримує задоволення не від самого сексу, а від того, що він її «заполучив», що він її використовує.
 
Ви чули, мужчини часто кажуть: вона мені дала або я її вламав. Навіщо вам це? Ви "вламуєте" через те, що не вважаєте себе достойними, не любите. Інакше б не прийшлось когось вламувати, все сталось би спонтанно. Ваш секс – це насильство. А секс не може бути насильством. Ви отримуєте задоволення в більшій мірі від насильства, а ніж від контакту тіла і душі. Це збочення, навіть якщо так займається сексом більшість людства. Секс – це гармонія, це зустріч двох людей. Він прекрасний сам по собі, йому не потрібно бути насильством, маніпуляцією. 

Секс – це не щось брудне і принизливе. Секс – це прекрасно, це цвітіння, це блаженство. Але ваші священики отруїли вашу свідомість, отруїли ваш секс, а значить отруїли вас і ваше життя. І ви живите і думаєте, що це норма. 

Те що вам не прийнятне – це яд, це не норма. Норма – це те що приносить вам світло і радість у душу і при цьому не заважає комусь іншому. 

Чому секс вважають закритою темою? Ви думали над цим? 
Я знаю, ви скажете, що зараз про секс говорять і показують звідусіль, але це не так. Вам показують отравлений секс, збочений, ненормальний – це аномалія. Нормального сексу взагалі ви не бачили. Ви або вважаєте його гріховним, нечистим, брудним і закриваєтесь від нього, або ідете в нього з головою, не маючи поняття, що це таке. Ви імітуєте те, що бачите по телевізору, що чуєте від оточення, що читаєте в романах. Але ті хто це показує і пише немає уявлення що це таке. Якщо б вони знали щось про секс, вони би ним займались, а не знімали фільми і писали дешеві романи.

Чому вас так інтересують ці романи і фільми? Ви думали над цим? Ви не мали власних переживань, ви не можете зрозуміти їх, навіть якщо мали. По телевізору ви бачили одне, а в житті було зовсім по іншому. І ви думаєте, чи це вони брешуть, чи це я ненормальний і в мене нічого не виходить, як у людей.

Справа в тім, що ні в кого не виходить. Ваші фільми і романи – це проекції подавленого сексу, це бурхливі фантазії. А фантазії у вас можуть бути тільки тоді, коли ви не знайомі з тим, про що фантазуєте. Якщо ви їли яблуко чи ананас, ви не будете фантазувати на рахунок них. А от якщо ви їх бачили, а не пробували, тоді для фантазії немає меж. От і ви бачили секс, займались ним, але його не пережили. Ви не пережили зустрічі двох енергій, двох різних світів, які на секунди стали одним єдиним цілим. Під час сексу ви переживаєте відчуття, які до сексу не мають ніякого відношення. 

Ось чому ви ніколи не можете насититись сексом, ось чому ви ним одержимі. Це як в сні, ви п’єте, але почуття спраги не проходить в тілі. Так само і з сексом, ви ним займаєтесь, але вам його завжди мало. Якщо б люди переживали секс таким як він є, тотально, вони б не були ним так одержимі.

4 комментария:

YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vitoss комментирует...

Ти питай, що не зрозуміла, я поясню по можливості.
І що значить вляпався, в якому розумінні вляпався?

YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vitoss комментирует...

Я не розумію про що ти говориш. Можеш конкретно сказати?