вторник, 8 декабря 2009 г.

Любов - як не ілюзії то проза

Якщо говорити дуже грубо і дуже примітивно і в загальному про всіх, то можна сказати, що чоловіків в коханні цікавить лиш секс, а жінок – заміжжя. 

Чоловіки, в переважній своїй більшості рідко хочуть чогось більшого ніж сексу. Ось чому вони не хочуть женитись. Вони просто не бачать в цьому потреби. Вони хочуть сексу і свободи. І їх свобода заключається в тому, щоб мати секс з якомога більшою кількістю жінок. 

Жінки в переважній більшості своїй хочуть вийти заміж, самі не розуміючи чому. Ось чому у всіх фільмах показують, що коли хлопець не може вернути собі дівчину, він пропонує їй руку і серце. Тобто пропонуючи дівчині вийти заміж, ви її собі залишаєте. Не знаю як для вас, але для мене це більше схоже на угоду, ніж на любов. Шлюб - це останній і самий сильний аргумент залишити дівчину біля себе. Більшість жінок виберуть заміжжя, а не любов, якщо заставити їх вибирати.

А ще, вони хочуть кохання, але не знають що це таке є. Це схоже на те, як ти хочеш чогось смачненького, але ніяк не можеш збагнути чого саме. Так і жінки, вони хочуть кохання, але яке те кохання має бути, вони не можуть збагнути, бо ніколи його не бачили. Окрім цього, коли вони виходять заміж і починаються домашні клопоти, вони перестають мріяти про кохання і починають думати про гроші.

Нажаль, у нас дуже хибне уявлення про кохання: у жінок воно занадто рожеве, а у чоловіків занадто примітивне. 

6 комментариев:

Анонимный комментирует...

Окрім цього, коли вони виходять заміж і починаються домашні клопоти, вони перестають мріяти про кохання і починають думати про гроші.

гроші,шмоткі, і т.п.


але ти песиміст
посміхнись :-)))))))))))

Vitoss комментирует...

Може реаліст?
Навіть якщо вони не думають про гроші, то в більшості своїй вони, як і мужчини вже нічого не думають. Вони просто живуть, виховують своїх дітей, тягнуть своє існування до могили. Якщо мають гроші, то ситуація не така критична, але по великому рахунку це нічого не міняє.
Якщо б самі гроші могли принести щастя, то найбагатші люди були б найщасливішими, але це не так. Але і без грошей в соціумі людина не може бути щаслива. Тут все зав’язано, нажаль, на грошах. Ти просто помреш з голоду, якщо грошей не буде.
А ще треба розуміти, що кожен під щастям розуміє своє. Я вже про це писав. Є три рівня щастя: тіла, душі, духу. Щастя тіла – це задоволення своїх інстинктів: сексуального, влади і виживання. Душі – це наявність друзів, творчої реалізації. Духу….
Так само існує і 3 основні види кохання: секс (пристрасть), любов, і ….
Якраз вчора думав про те що називається любов духу. На рівні тіла все ясно. На рівні душі, там дві душі стають однією. А на рівні духу ти усвідомлюєш, відчуваєш (не думаєш), що ми всі одне. Але такі прозріння бувають рідко. І їх неможливо мати, якщо немає двох попередніх ступенів.

Vitoss комментирует...

Я з легкістю посміхнусь :-), бо говорив, що не треба надто серйозно відноситись до моїх постів, не треба серйозно ні до чого відноситись, навіть до життя. Ми і так всі помремо, то який зміст журитись?. Ці пости – це привід задуматись, побачити, зрозуміти правила гри, а не зажурюватись. Мені б не хотілось, щоб вони когось засмутили.

Vova Vovk комментирует...

:-)

Анонимный комментирует...

"Начали за здравие, кончили за упокой"...А що ж тоді заставляє чоловіків одружитись - сильні стереотипи чи відсутність комфорту? Якщо їх цікавить лише секс, навіщо взагалі одружуватись? не всі ж претендують на пост президента і мають мати взірцеву сім"ю? Виходить абсурд: чоловік щоб спати з жінкою жениться на ній, а жінка, щоб одружиться з ним спить. При такому розкладі виникає враження, що обидва обдурюють себе. Якщо дивитись на логіку чоловіків з позиції сексу, то виникає враження, що про будь-яке одруження і мови бути не може! А що ти скажеш про спілкування між двома статями на рівні дружби? тут теж присутній "той самий підтекст? Виходить чоловік і не заговорить з жінкою, якщо десь в глибині душі(або трохи нижче) в нього щось не заворушитиься?

Vitoss комментирует...

Відповідь на твій коментар у наступному пості.