вторник, 19 июля 2011 г.

Чоловіки винуваті

Сподівався на схвалення чоловіків, коли писав попередній пост, бо чоловік це оргазм, це секс, а жіноча чуттєвість спить. Може скластись думка, що я секс шовініст, але вона хибна. Бо вина за те, що кохання немає на Землі лягає якраз на плечі чоловіків. Вони дуже бояться жінок, жіночої сексуальності, так бояться, що намагаються не дати жінці жодного шансу її відчути. Вони бояться жіночої природи, тому вони отруїли жінку, а як наслідок і самих себе. Хто ці священики і політики? Це чоловіки, всі до одного! Це чоловіки топили, вішали і спалювали любу жінку в Європі, яку називали відьмою. Це вони придумали «святу» інквізицію. Це були «темні» століття, але і тепер світла в «цих справах» небагато.

Чому є папа римський, а немає мами римської? Якраз тому, що чоловіки бояться жінок, бояться  до одурі. Це саме чоловік придумав теорію про брудний, а значить грішний секс і про чисту любов. Це насправді пастка для жінки, він придумав це, щоб тотально її контролювати. Всі релігії очолюють тільки чоловіки, чому? Всі релігії проти сексу, чому? Якраз тому, що їх очолюють чоловіки. Якщо секс не буде отруєний, то хто буде слухати цих маніпуляторів? Секс робить людину вільною, реалізованою, він окриляє, дає свободу. Якщо буде секс, здоровий секс, то не буде хворих релігій. Ось чому всі ортодоксальні релігії проти сексу, а ті що його підтримують, підтримують його лиш у збоченій формі.

Якщо жінка буде сексуальна, значить вона брудна і грішна, а значить недостойна любові, і це буде отруювати їй життя.
А якщо вона секс відкине, то буди чиста достойна любові, але буде нещасна, бо любові не буває без сексу. Вийшло так, що як би вона не поступала, у неї відрізані всі ходи до радості.  
Це пастка! І то і інше – видумані речі. Немає бруду в сексі, і немає ніякої чистоти в любові без сексу. Чоловіки просто хочуть, щоб дома їх ждала жінка, яка знає лиш їх, а самі би бігали за кожною задницею. Чоловіки досягли такого великого успіху в цій справі, що почали бігати за задницями один одного, це пугає.

Цей світ, який зараз є, він чоловічий. В ньому правлять лиш чоловіки, ось чому в ньому так багато воєн, так багато агресії, і так мало любові. Ось чому жінка питає чи може бути любов без сексу. Це не її провина, це провина чоловіків, що вона цього не знає. Вони бояться жіночої сексуальності, жіночої краси, гармонії, жіночої любові, бояться тому, що вони на любов майже не здатні і сексуально вони значно слабші за жінку. Чоловік від сили може задовольнити за ніч лиш одну жінку, а жінці може бути явно замало одного коханця. Ось чому чоловіки тримають в чорних рукавицях жінок, вони бояться що проснеться її сексуальність. Саме тому вони і розказують жінці казки про високу і чисту від сексу любов, а самі як песики бігають і думають де ще можна вставити «малого».

Це чоловіки винуваті в проституції, бо вони отруїли секс. Це через чоловічий страх перед жінками і любов’ю, людство все ще стоїть на звірячому рівні розвитку. Перекіс в будь-яку сторону буде неправильним. Чоловік і жінка – це два крила людства і вони мусять жити в гармонії між собою, щоб людство злетіло до «небес» еволюції. Поки секс отруєний, слово еволюція – це лиш пустий звук, який нічого не означає.

6 комментариев:

Анонимный комментирует...

ya *inka, i meni spodobavsa post. dyje xochy zrozymitu tsei blog bo she malo svidoma.

Vitoss комментирует...

Приємно познайомитись, Inka. Радий, що тобі сподобався блог. Сам факт, що визнаєш, що мало свідома говорить про те, що твій рівень свідомості не такий вже і малий. Повір, бачив багато людей, які немали самоусвідомлення взагалі, але про себе були дуже високої думки. Удачі! Будуть питання, питай.

Орест Якобчук комментирует...

Погоджуюся з думкою цього посту, що секс отруєний, фактично прирівняний до гріха, а так не має бути, бо ж через секс зявилися діти в Адама і Єви..можливо тоді це не називалося секс, але факт залишається фактом. Поки людство не змінить ставлення до сексу, доти буде проституція, конфлікти і т.д. і т.п.

Vitoss комментирует...

Добре, що ти це усвідомлюєш. Це чомусь мало хто розуміє.

Анонимный комментирует...

Щось я дуже сумніваюсь, що людство змінить ставлення до сексу в ліпший бік. Хіба що воно досягне якогось іншого рівня розвитку.

Vitoss комментирует...

У людства немає вибору. Воно не зможе досягнути вищого рівня розвитку, допоки не поміняє відношення до сексу. Воно буде тупцювати на місці, поки не виросте. Це як коза на шнурку, яка бігає по кругу: декорації міняються, але руху вперед немає. Так і з людством. Але це не страшно. Все йде так, як має йти. Не треба цим журитись. Треба займатись лиш собою, ні в якому разі не людством. Воно мусить пройти цей етап. Поки людство не переживе секс, доти не вийде за його межі. Маю на увазі здорове відношення до сексу, а не сам факт його наявності.
Ти можеш звільнитись від сексу тільки правильно його переживши. Ти забуваєш про їду і втрачаєш до неї інтерес, як тільки наївся. То ж саме з сексом. Якщо ти примусово постиш або голодуєш з якихось причин, то будеш марити їдою постійно. Якщо сексу немає, то ним марить все суспільство, навіть якщо цього не усвідомлює. Звичайно, коли буде здоровий секс, люди вийдуть за його межі, але це не значить що він не буде присутнім. Він буде, просто він буде здоровим, це вже не буде табу. Секс буде виникати по мірі необхідності, люди вже не будуть ним марити.