пятница, 29 мая 2009 г.

Суперкоханець


Дивився недавно фінський художній фільм «Неприкаяний», хоча його оригінальна назва «Невтомний». Про те як хлопака невтомно спав з усіма жінками, яких зустрічав. Потім він ненадовго зупинив свій вибір на одній дівчині, яка ввела його в круг своїх друзів. І він переспав з усіма подружками його дівчини. Видно, що фільм знятий за реальними подіями. Дивує мене лиш одне, як люди не бачать очевидних речей?! Головна героїня мріяла, що він вжениться на ній, і буде лиш її.

Мужчина, який спить з усіма підряд жінками, ніяку із них не зможе зробити щасливою. Навіть якщо він і жениться на комусь, то всеодно буде подовжувати спати з іншими жінками. Такі чоловіки не здатні на любов і довгі відносини. Їх інтересує лиш секс або пристрасть в кращому разі. Через це не треба намагатись вийти заміж за такого.

Треба розуміти, що чоловік, який граціозно рухається і бездоганно трахається, не буде бездоганним чоловіком. Він може бути тільки бездоганним трахальщиком. Такий вид чоловіків, як магніт притягує жінок до себе. І це не випадково. Він поглинутий сексуальною енергією, він управляється нею і еманує її. А так як сексуальна енергія безлика, то сам чоловік спить майже з усіма жінками без вибору. З таким чоловіком добре в ліжку, він зводить з розуму. Але для сімейного життя він взагалі не підходить.
А сімейне життя – це далеко не секс. Дуже добре, коли секс і пристрасть є в сімейному житті, але пристрасть дуже швидко проходить. Пристрасть є до тих пір, поки є ілюзія, а потім починається буденність. Якщо пристрасть в буденності переросте в любов, значить це любов, якщо ні, то любові там і не було.

Такі чоловіки переважно не мають друзів, займаються своїм тілом, впевнені в собі, і вкрай егоїстичні і замкнуті в собі. Таких як він чоловіки не люблять із зависті і страху, але від таких божеволіють жінки. Але ці чоловіки не здатні мати довгих стосунків з жінками. Так як їх інтересує не сама жінка, а сам процес сексу. Вони в апріорі не можуть зробити жінку щасливою. Їх прийнято називати "роковий мужчина" 

В художніх американських тупорилих фільмах дуже часто нав’язується іще один стереотип мужчини. Це супергерой, який після кровавої бійні, на фоні трупів весь в крові тут же на місці оприходує дівчину з зовнішністю моделі. Це чергова нав’язана ілюзія. Людина, яка є жорстока не може толком займатись сексом. Його сексуальна енергія вже трансформувалась в агресію. Все що може така людина – це творити насильство. Якщо у такого мужчини і є секс – то і він буде насильством.

Якщо чоловік має багато грошей, це також не означає, що він може зробити вас щасливою. Він живе в світі грошей, і все що він уміє – це купувати і продавати речі. Надивуйтесь, якщо він за місяць-другий, коли пристрасть пройде, стане відноситись до вас як до своєї речі. Це нормальна поведінка для нього. Не секрет, щоб стати багатим (в основному) треба бути дуже жадним. А інакше як ти накопиш гроші? Звідси висновок, який напрошується сам по собі - це жлоб, який буде тратити на дружину дуже мало часу і грошей. Такий чоловік любить гроші, а не жінок. І це є не меншим збоченням ніж гомосексуалізм.

Чому люди не бачать цього? Дійсно, спостерігаючи за людьми я зрозумів одну просту штуку – вони слухають і не чують, дивляться і не бачать. Просто придивись уважніше до людей навколо і все побачиш своїми очима.
І на кінець дам підказку, якщо людина чимось уже давно займається, то є дуже велика ймовірність, що вона продовжить цим займатись і в майбутньому. Залиши надію, що ти зможеш змінити цю людину. Це титанічна, безуспішна справа. Якщо чоловік бухає, то буде це і надалі робити. Якщо він заробляє гроші, то думаю він цим і надалі буде займатись. Якщо він трахає все що рухається, то буде це робити, поки зможе фізично.

Старайся бачити речі реально, а не так як тобі їх нав’язує твій ілюзорний розум. Ось чому сказані кимось слова, кожен трактує по різному. Це тому, що ми сприймаємо їх через призму свого розуму, а не буквально. Про те як ваш розум постійно грається вами, ще надіюсь. розкажу вам.



2 комментария:

Анонимный комментирует...

попробуй це донеси до свідомості жінки


яка захоплюється таким чоловіком


логікою вона зрозуміє, а почуттями - наврядчи



пише Оля

Vitoss комментирует...

Так, в момент захоплення ти не можеш апелювати до розуму. Інстинкт сильніший від розуму набагато. Через те марна справа щось пояснювати, якщо людина знаходиться в "любовній лихоманці".
Якщо ж жінка постійно знаходить собі таких "рокових" мужчин або постійно живе з такою людиною, значить проблема в ній. Часто біля такого чоловіка її втримує не стільки задоволення, стільки бажання відчувати біль або страх. Як не дивно, але дуже багато людей дуже люблять свої страхи, вони їх вирощують і потім від них же і потерпають. Фільми жахів, якими нас ситно годує голлівудська кіноіндустрія пряме тому підтвердження.