воскресенье, 6 декабря 2009 г.

Бачу, стаття зачепила народ за живе, дівчата протестують проти такої простої схеми, хлопці побігли втілювати в життя))))(мабуть)
Але між миттєвою симпатією і кроком до знайомства-прірва! познайомитись в сучасному світі стає все важче, дівчата чекають на милість, хлопці ж-вагаються, підійти чи "зберегти своє лице". До любові тут далеко...


А я і не казав, що тут пахне любов’ю. В даному випадку говорив про інстинкт, про пристрасть. Любов починається там, де пристрасть проходить. Любов більше схожа на дружбу, ніж на пристрасть. Але 95% навіть в пристрасть зайти не можуть. Вони навіть сексом толком не можуть займатись – постійно грають один перед одним ролі.
Я підозрював, що виставивши цю статтю в блог, це викличе буйні емоції і зачепить народ за живе. Дуже важко сприймати правду, голу правду без прикриття. І свобода і правда – дуже, дуже прості. Люди думають, що шукають правди і свободи, але перше, що вони роблять, коли знайдуть їх тікають і обороняються. Вони шукають не свободи, а ментальних заморочок і ілюзій. Добре, що виставив лиш 1/5 матеріалу того, що колись написав. Якби виставив все, було б в рази гірше. Крім того і цей матеріал постарався адаптувати.
Що стосується втілення в життя простої схеми – ти сама сказала, що між симпатією і кроком до знайомства – прірва. І це чиста правда. Люди не вміють знайомитись, вони ховаються одне від одного, перелазячи в пластмасове спілкування. Є дуже хороший анекдот на цю тему: «Раніше народні пісні передавалися з вуст у вуста а нині з телефону в телефон».
Людина – істота соціальна. Якщо вона не контактує в реалі, вона втрачає здатність контактувати. Любий контакт – це маленький стрес, і чим довше людина не спілкується з іншими в реалі, тим більшою проблемою для неї це стає. 
Не треба думати, що хлопці у набагато кращій ситуації ніж дівчата. Хлопці не розуміють мотивації дій дівчат, вони думають інакше і поступають інакше ніж дівчата. Як не дивно, але способом поведінки хлопці більше відрізняються від дівчат, ніж тілами. Вони психологічно різні по суті. Це напевно основна проблема між чоловіками і жінками. Це створює полярність. Але ця полярність також і прекрасна, вона урізноманітнює світ. Зараз в сучасному світі жінка намагається копіювати мужчину, коли займається бізнесом, одягає брючний костюм, але це лиш підробка. А чоловік намагається копіювати жінку, коли бриється, і вимикає рослинність на тілі. Але він завжди буде лиш жалюгідною копією. Це ненормально. Але це вже так довго триває, що люди не бачать, що це аномалія.
Що стосується того, що хлопці вагаються(дуже бояться) підійти до дівчат, бо бояться втратити лице, то скажу лиш одне – не треба це «лице» постійно з хлопців зривати. Просто хлопці не розуміють дівчат, і не знають як до них «підкотити» так, щоб мати позитивний результат і щоб їх не обламали. А дівчата дуже часто стараються «обламати» хлопця, якщо він їй не подобається. Дуже часто з цим стикався. Навіть писав про це в блозі, що не треба намагатись домагатись жінки, яка тебе «обламує» постійно, це добром не закінчиться.
Крім того, треба розуміти, що мотивації знайомства у хлопців і дівчат різні.
Хлопець хоче сексу, а жінка хоче стосунків, дітей і сім’ю. Хлопця це пугає. Секс – це свого роду приманка для хлопця, щоб він женився, інакше він не женився в більшості випадків. Секс – це те, чим жінка заманює його в шлюб. Його майже ніколи не інтересують стосунки. Хлопці набагато примітивніші і простіші в порівнянні з жінками. 
Жінці потрібен чоловік і дитина – це свого роду соціальний знак якості. Раз маєш сім’ю, значить ти достойна. Це всього лиш стереотип сформований суспільством. 
Так от, коли хлопець іде в шлюб, він розплачується своєю свободою, надіючись, що нарешті завжди буде мати доступний секс і йому не прийдеться тягати зірки з неба, щоб з кимось переспати.
Жінка ж навпаки, заради заміжжя, готова вступати в секс, лиш би її взяли заміж. Це дуже поширено саме на Західній Україні. Є країни, в яких спокійніше до цього відносяться і заміжжя не є таким маревом.
Наприклад жінка може жити з чоловіком, не маючи з ним оргазмів і задоволення в сексі, чоловік на таке майже не здатний. Для нього основний приорітет – це секс.
… дівчата чекають на милість. Не треба чекати на милість, це погана штука. Якщо тобі хтось подобається, не жди поки він підійде до тебе, дій сама. Привернути увагу хлопця куди простіше ніж дівчини. Хлопець – це секс. І крім того, він любить очима. Постарайся (хоча б на перших порах) приховати свої фізичні вади і виставити на показ свої достоїнства – все. Він майже твій. Лиш не пробуй його женити з першої зустрічі!
Хлопець дуже простий. Він хоче їсти, пити, займатись сексом і мати хоч трохи свободи. Все! Через те цей блог більше про те, як добиватись дівчини, а не хлопця. З хлопцем все в 100 раз простіше. Притулись до нього грудьми і він тихо зомліє…..
Не шукай собі заморочок, не відстоюй рівність між чоловіками і жінками, не ображайся на мої слова. Я пишу цей блог не для того, щоб когось принизити чи образити, а для того, щоб допомогти. І буду однаково радий допомогти як хлопцям так і дівчатам. Так що постарайся зрозуміти про що йде мова і дій. Дій, щоб не було прірви між розумінням і реальним результатом. Якщо ти перечитуєш цей блог по 10, але нічого не робиш, це гірше ніж би ти читала по через речення і постійно намагалась щось втілити з прочитаного в життя. Не бійся! Обломи, падіння – тільки допомагають тобі відточувати свою майстерність. Знайомство, секс, пристрасть – це лиш перші кроки, які більшість так і не робить, але далі так багато цікавого, туди майже ніхто не доходить. 
Тобі немає чого боятись в цьому світі, років через 100 ніхто і не згадає про тебе, бо з тих, хто тебе знав за життя вже нікого не буде в живих! То що тоді тобі втрачати?! Подумай над цим, надіюсь, це додасть тобі наснаги.
P.S. Якщо маєш реальні проблеми, пиши. Чим зможу, допоможу. І не бійся, і так тут ніхто не взнає хто ти. Це одна з позитивних сторін Інтернету.

18 комментариев:

Анонимный комментирует...

Я важко собі уявляю як можна познайомитись з нормальним хлопцем і щоб він все нормально зрозумів, хоч ти і кажеш, що все легко, але в мене склалось враження, що вони самі обросли жіночими "підтекстами" і не можуть зрозуміти що від нього хочуть.
Чудове було знайомство у Майстера та Маргатири. Звичайно це лірика. Проїхали...
Склалось враження, що якщо ти якось проявляєш до хлопця інтерес, то він починає тебе остерігатись, "ага, в неї якісь нечисті наміри, що вона хоче?", або думає що дівчина до нього чіпляється, хоч нічого подібного не відбувалось. Таке враження, що ідучи кудись, вони навіть не підозрюють, що така халепа може з ними статись! о, ні тільки не зі мною! А ті хто якось переліз через свої комплекси, знаходять в цьому спортивний інтерес і не шукають довготривалих стосунків.Знову ж таки це не всіх стосується, загальні риси.
Додам, що я не є опудалом, навпаки( бо після такої прелюдії, ти мабуть вирішив, що це пише тобі крокодил)!!! Море нюансів. Але в загальному ти мабуть зрозумів. Важко... Дякую що вислухав

Анонимный комментирует...

До-речі, в списку порад до хлопців "як познайомитись", думаю варто додати пункт - оригінальність, і заборонити їм знайомства типу "дівчата, ви сестрички?", або "скучаємо, давайте познайомимось?"

Анонимный комментирует...

Ще, додам, соррі, то останнє. Я написала лише те, що перше спало на думку , може скластись хибне враження, але тут можна писати і писати. Насправді, більшість повні нулі в цьому. Також переважно знайомились зі мною, правда, не завжди ті, кого я хотіла.
Ти кажеш що чоловіки не розуміють жінок, а от ти розумієш все оте що тут пишуть тобі жінки? мабуть з чоловічої точки зору все те що я тут написала смішно....

Vitoss комментирует...

Нема за що дякувати. Вислухати тебе не було проблемою, але я так і не зрозумів, про що ти хотіла сказати. Постарайся, якщо є проблема, чітко її сформулювати, це на 50% допоможе тобі самій її вирішити, а може і на 100%.

Vitoss комментирует...

Щодо третього коменту…це правда, що більшість чоловіків – повні нулі в цьому.
А що до того чи я розумію, що ти тут написала… Думаю ти сама не все розумієш, з того, що пишеш. Я ще не бачив жінки, яка б повністю розуміла мотивацію своїх поступків. І смішного в тому що ти написала нічого не бачу.
Я не знаю чи я розумію жінок, але в любому випадку, я намагаюсь це зробити, навіть якщо вони самі себе не розуміють. Як мужчина, я скоріше виключення, ніж закономірність. Чоловіки не пробують зрозуміти жінок, вони або бояться їх, або займаються з ними сексом. І все. Успіхів. І дякую за коментарі.

Анонимный комментирует...

Майстер і Маргарита - це казка.. якщо мати надію на таку казку, то важко побачити реальність, що нічим не гірша.

Vitoss комментирует...

Реальність дійсно нічим не гірша ніж романи і фантазії, вона навпаки несказанно цікавіша тому, що різноманітна. Але на відміну від романів і фантазій, вона не така податлива, нею не так легко управляти як мріями, в які ти поринаєш, читаючи романи. Люди тікають з реальності по одній простій причині – вони не можуть нею управляти, бо не розуміють, не відчувають законів, по яких вона живе.

Анонимный комментирует...

Згодна, що "притиснутись грудьми" це дієвий метод, але що можна отримати в результаті, якщо ти бажаєш від нього не лише сексу, а і певного рівня? Жінки ж більш перебірливі і цей фактор є частиною, а не єдиною метою?

Vitoss комментирует...

Якого рівня ти бажаєш? А ти сама на цей рівень здатна, якого бажаєш? Чим вимірюється рівень?
Згоден, чоловіки набагато примітивніші ніж жінки і тут нічого не вдієш, але ті що розумніші від жінок, то розумніші в рази.
Останнє запитання не зрозумів … про фактор.
Груди в даному випадку потрібні лиш, щоб привернути його увагу, щоб звернути на себе увагу, а не ждати, коли він окине тебе своїм біглим поглядом. Ось для чого потрібні груди.
Я вже писав про це: красота потрібна лиш щоб привернути увагу, коли увага вже є, то красота відходить на задній план.
Груди – це лиш початок. І який би рівень не був у чоловіка, все починається з грудей або з очей і погляду, або з задниці чи ніг! Тобі треба просто привернути його увагу!

Анонимный комментирует...

сьогодні (19.12.2012) зайшла на формулу. Але мене закинуло саме на три роки раніше. Цікаво прочітати, про що йшлося у 2009р.

Комент ні про що:
я ,буває, забуваю зовсім про фізіологію чоловічу. Особливо зимою, коли у трьох шубах і валенках. Тут до дому би скоріше добігти і не змерзнути. А не те, що комусь сподобатись чі "притулитись" грудьми.
Літом усе пам*ятається само собою. Оголеність і аромати.
Чоловічі погляди на короткі спідниці ледь прикриті груди. Аж незвично від них.

Можливо тому останні місяці перед зимою є найбільш сексуально активними у чоловіків, щоби встигнути наїстися перед зимою, яка накриває верхнім одягом усе, що "двіжется" .

Як взагалі зимою в шубі вполювати залицяльників. Ги-ги


Ананим

Vitoss комментирует...

Ні, осінь найбільш активна для чоловіків чисто через інстинкти. Природа розумна, і дитина зачати осінню, родиться весною, коли почне тепліти і плід буде легше вигодувати. А весною, по цій же причині у мужчини найнижчий рівень потенції, бо зачата дитина родиться зимою – в найбільш несприятливий момент. Природа розумна.
Як зимою в шубі вполювати залицяльників? Дуже просто, не одівай крім шуби нічого, і від залицяльників не буде відбою. Гола жінка під шубою – це щось….

Анонимный комментирует...

=(
у мене шуба коротка

Vitoss комментирует...

Це нічого, ефект буде більш приголомшливим! :)

Анонимный комментирует...

Як правильно обломати хлопця перед сексом?

Vitoss комментирует...

Не треба нікого обламувати ні перед сексом, бо його не буде, ні після. Якщо тобі не подобається людина, то перестань з нею спілкуватись і зустрічатись. Все решта – це корм для твого его.

Анонимный комментирует...

Та ні він мені подобається але він хоче сексуа я його хочу обломати,як це зробити правильно,

Vitoss комментирует...

Що значить "правильно" обламати?

Анонимный комментирует...

Як можна обломати?