понедельник, 6 июня 2011 г.

Границы


http://www.youtube.com/watch?v=6mWNVB2OYLE

Самое главное увидеть их. Понять кто их поставил, когда и почему. Это помогает увидеть их четче. А потом просто не пытаться их преодолеть, а преодолевать. Если есть границы, значит, раньше кто-то легко без особых усилий их преодолевал, иначе, зачем было устанавливать ограничения? Такие границы везде. Социум – это одна сплошная банка. Ваша семья, ваши друзья, ваше окружение, социальные стандарты и желания, навязанные обществом, социальное поведение навязанное обществом – все это банка, которой вы не видите, но все же можете почувствовать, если попробуете выйти за его пределы. Люди, конечно же, не блохи, но они тоже в банке общества. Выйти оттуда на самом деле легко, просто очень страшно, потому что эта невидимая граница прописывается только у нас в голове, ее больше нигде нет.

7 комментариев:

Unknown комментирует...

Дааа. Прямо в точку. Даже не знаю що доповнити... Відео і пост доповнюють одне-одного. Я даже розсміявся на першій секунді відеоролику а в кінці стало не до сміху....

Vitoss комментирует...

Так, смішного там мало.

Анонимный комментирует...

Так,все влучно сказано і показано. На мою думку це як їда, яку тобі випадково дали. Вона готова і подана.Але для кожної індивідуальності вона по різному смачна. І в кожного Свої думки на рахунок неї. Комусь вона взагалі не смачна. Так і з цим відео. Люди його подивилися,оцінили і кожен його по своєму розуміє.
Я думаю, що побачила те що шукала і для себе з нього для себе щось взяла.
Дякую!

Vitoss комментирует...

Біда в тім, що в більшості випадків люди не можуть вийти за границі банки, бо не бачать її. Це найбільша проблема! Его дуже важко признати, що воно щось не розуміє, бо це тотожно смерті для нього. По цій же причині его не любить втрачати речі, людей, події. Це для нього ознак смерті. Его - це і є банка, це сукупність стереотипів в нашій голові, які ми вважаємо СВОЇМ розумом. Але насправді, его - це банка, з якої ми не можемо випригнути, допоки нам нестає нестерпно жити в цій банці, допоки ми терпимо ці стереотипи, які нас мордують. Це чужеродна система в голові, яка живе наше життя замість нас. Це паразит! Сам по собі розум - це одне з напрекрасніших витворів Природи. Але розум і его це різні речі.

Анонимный комментирует...

А, банка!
Ось чудовий приклад того, що наша країна ще довго буде знаходитись в такому стані. Генетична пам*ять українців повинна пройти через не одне покоління, щоби витравити із себе раба.

YA комментирует...

Не встигла ввести ім*я у попередній комент.

Vitoss комментирует...

При чому тут країна? Ти про себе думай, YA!! Бачу ти не уважно дивилась відео. Навіть наступні покоління не випригнуть з банки! Ти можеш випригнути лиш тоді, коли побачиш банку. В даному випадку банка – це твій розум, як продукт даної соціальної системи. Випригнеш з банки і за тобою можливо пригнуть інші. Але бачу ти таки не хочеш випригувати. Ти краще би про це поговорила, приміряла, порівняла, зробила висновки. Скільки тобі років? Вибач за безтактне питання, але це важливо. Тому або кажи правду або не кажи нічого.