суббота, 1 октября 2011 г.

Уровни ада


 Когда мне невыносимо плохо, меня учат и помогают в снах. Этот пост это маленький отрывок откровения, которое записал для себя, проснувшись среди ночи. Он почти не редактирован. Весь текст не выложен, так как он имеет адресный характер и касается только моей личной жизни.

... Меня во сне просто опустили на уровень ниже, показывая, что если я и дальше буду так поступать, как сейчас, то это неминуемо приведет меня на низшие уровни ада. Когда я проснулся, это было так четко видно! Сущее пожалело меня, и когда я принял боль, оно ускорило процесс до логического конца во сне, чтобы предотвратить беду. Но если бы ночью(до сна) я не сдался, не принял боль, этого бы не было. Теперь я это понимаю.
И еще скажу: вы всегда поступаете так, как можете поступить, и никогда по-другому. Поэтому не вините себя за то, что случилось. Вам кажется, что вы могли бы быть богаче, что вы могли бы более удачно выйти замуж, что вы…..но все это фигня. Не ешьте себя даром, примите ситуацию и поймите, что это единственно правильная ситуация для вашего развития и осознания. Без приятия не может быть осознания. Жизнь это урок, и если вы не хотите учить его по-хорошему, вас прогонят по всех семи кругах ада. Причем сделаете это вы сами, а не Сущее. Оно дает ситуации, как картинки в калейдоскопе, а от уже вы сами решаете, как на них реагировать. Объясню проще: вам крутят фильм, это всего лишь игра света на белом фоне. Но если вы «втягиваетесь» в фильм, то начинаете воспринимать его за единственную реальность и вы начинаете в ней жить. Если фильм о насилии, то вы будете агрессивны, если о любви, то влюблены. Но, на самом деле он не имеет к вам никакого отношения! И как только вы осознаете, что это фильм, вы перестанете в нем участвовать. Как только вы понимаете, что это сон, вы просыпаетесь. И этих уровней сна много. Я не знаю сколько. Но знаю, что они есть. И ты сам выбираешь, в каком из уровней жить! Если тебе не нравится жить в этом уровне, начинай принимать и просыпаться, Сущее тебе поможет. Поэтому нечего винить участников ролевых игр, они лишь для того, чтобы ты проснулся на более высокий уровень жизни.
Удивительно, я проспал всего 4 часа, проснулся в очень гадком и одновременно вознесенном состоянии, глаза почти излечились. Душевная боль полностью ушла. И я знаю, что дальше делать. Частично знаю. Полностью мы никогда не знаем, потому что Жизни нужно нас опять втянуть в ситуацию, чтобы мы вышли на более высокий уровень Ада.

Физически, мы живем в одной реальности, но уровень погружения в реальность у каждого разный. Проще говоря, ты можешь быть богат и вроде бы счастлив, но при этом жить в нижнем слое ада!

Иногда жизнь, как подарок, дает проблески во тьме, чтобы ты мог разглядеть правильное решение, правильную тропинку к свету и если ты не последуешь тому, что увидел, то все дальше будешь от цели, и тебе будет все хуже и больнее. Суть сводится к тому, что или ты идешь вверх или падаешь на самое дно. Сущему некуда спешить, оно вечно. Поэтому ты можешь выбрать что угодно и бродить по аду, сколько душа желает. Здесь никто не удерживает тебя, кроме тебя самого. 

28 комментариев:

Анонимный комментирует...

ya dyzhe hochy navchutus' rozymitu znaku Syshchogo i priymatu pravulni rishenn'a shob shvudshe zrozymitu i proytu yrok jutt'a. ale tse ne legko.ya dyzhe hochy navchutus' rozymitu znaku Syshchogo i priymatu pravulni rishenn'a shob shvudshe zrozymitu i proytu yrok jutt'a. ale tse ne legko.

Unknown комментирует...

це все мені нагадує відеоігру:
або піднімаєшся на вищий рівень, або робиш помилку і приходиться заново проходити квест....
думаю, що дійсно, якщо прийняти склавшуся життєву ситуацію, то стане лекше на душі, мозок звільниться від невдоволених думок, а на їх місце прийде свідомість і нові рішення.

вдячний за цей пост, є над чим подумати

Vitoss комментирует...

Анонімний, того що ти хочеш, уже достатньо. Слово «дуже» тут зайве, бо воно від голови, від розуму. Хочеш, просто розслабся по можливості і почнеш помічати знаки. Суще завжди допомагає нам у всьому що ми робимо, навіть в поганому. Це прискорює урок. Так що якщо хочеш бачити знаки, то просто дивись.

Vitoss комментирует...

Так, Santos, життя чимось нагадує комп’ютерну гру, тому що все що створює людина – це імітація того, що вже є в природі.

Анонимный комментирует...

не знаю може я і не правильно відчуваю....але в цьому пості так багато болі(як мені здалося)....може ти і не повіриш ,але читаючи його я відчуваю біль у сонячному сплетінні...сильна біль..сльози навертаються....
таке сильне враження на мене ще справив твій пост "Вибери блаженство"....
дивні відчуття....є багато над чим подумати....
дякую тобі...Єва

Vitoss комментирует...

Єва, пост «Вибери блаженство» був писаний в певному стані якраз з ціллю енергетичного впливу на читача. Даний пост таких цілей немає, хоча і був писаний в певному стані. Ось чому вагався чи виставляти його взагалі. Напередодні перед сном дійсно був в жахливо поганому стані, але після сну вийшов з нього. Можливо ти «зчитуєш» мій стан до сну, можливо якісь слова цього посту знаходять співзвучні нотки у твоїй душі, а можливо це просто самонавіювання. Не знаю, не можу дати однозначну відповідь тобі на це запитання. Одне можу порадити постарайся зрозуміти що описав. Дуже все сумбурно там написано і нескладно.
Суть в тому, що певні маленькі неправильні поступки в моєму житті набрали критичну масу і створили жахливо поганий стан. Коли цей стан дійшов до свого піку, біль душевна (депресія, якщо хочеш) стала нестерпною і я вже просто не знав як сховатись від цього. Тоді я прийняв її, перестав від неї тікати, уникати її. Я сказав: «нехай буде біль, нехай буде страх, відчай, негатив, слабкість». Так перестав від болю тікати. В цьому стані ліг спати, а в сні мене опустили нижче, на ще нижчий рівень, де біль ще нестерпніша і життя на порядок гірше і тоді я усвідомив, що все добре. Що біль – це знак, що ти щось робиш неправильно. В сні мене вдарили по голові і я провалився в тьму. Це була смерть у сні. І падаючи у тьму відчув, що насправді не падаю, а навпаки піднімаюсь! Поки піднімався, блискавками показували знаки, які мені робило життя і мої неправильні вчинки. Мене ще так ніколи не вчили у сні, як зараз це роблять. І коли проснувся, то зрозумів, що не помер, а вернувся на свій теперішній рівень. От і все, якщо коротко.
Весь текст виставити не міг. Він доволі великий і незрозумілий для стороннього.
Скоро виставлю новий пост, надіюсь він буде зрозумілішим. Він уже написаний, але ще не відредагований.

Анонимный комментирует...

це не самонавіювання....я відчула яку сильну біль несе цей пост....а в іншому випадку відчула сильне блаженство....
я не буду писати що я розумію що ти пережив....бо це буде брехня....я ніколи не зрозумію твою біль....бо вона твоя ....робота твоя....і ріст твій....
у кожного з нас воно проходить по своєму напевно....але ти колись говорив що чим вищий рівень свідомості тим важчі випробування даються....тим важчою є робота над собою...але є ще і те,що нам ніколи не дають більше ніж ми можем винести....
от знов пишу тобі ці рядки і відчуваю своє ефірне тіло.....воно реагую на твої слова...
дякую ще раз тобі....бо ти,можна сказати,виклав тут своє потаємне..те що по великому рахунку нам не треба було знати....але думаю що цей пост матиме вплив на багатьох людей ....
удачі тобі у всьому!!!

Vitoss комментирует...

Дякую дуже за побажання. На рахунок самонавіювання, я не ствердно говорив, а припускав варіанти, бо реально не мав наміру вплинути постом на людей, писалось це для мене в 5 чи 6 ранку... може дійсно енергетика сильна, а ти дуже чутлива до неї, тому таке відчуваєш. Це добре, що відчуваєш енергостани інших людей.
Те, що нам ніколи не дають більше ніж ми можемо винести, це правда. Але я і не стогнав в блозі, що дали забагато. Просто мені було зле, стани були погані, і писати не мав бажання, лайно намагаюсь не переливати на інших.
І ще раз дякую за ваші коментарі і підтримку!

Анонимный комментирует...

я ні в якому разі не мала на увазі що ти стогнав...ні-ні....я просто хотіла сказати що якщо тобі дають такі сильні випробування то значить твій рівенб свідомості росте....і чим сильніші випробування тим більший рівень вібрацій ....тим сильніший ріст...
тільки це я і мала на увазі....
а енергостан твого поста я дійсно сильно відчула....ніч була важкою:-))
але кожний раз перечитуючи його читаю по новому...
ще раз дякую тобі....чекаємо твого натхнення і нових постів....)))

Анонимный комментирует...

сказывается пристрастие к компьютерным играм=))))
Я не играю в игры, и поэтому ко мне никогда не прийдет во сне астральная информация в подобной оболочке компьютерной игры, потому что не знаю, как выглядит "игра" и уровни. Но зато оно может прийти ко мне во сне через другие "образы" моей жизни, чем я живу сейчас.

Vitoss комментирует...

Ко мне никогда в жизни не приходила астральная информация в оболочке компьютерной игры. И пристрастия к компьютерным играм у меня нет.
Когда говорю об уровнях ада, то говорю об уровнях нашей реальности. Человек может иметь жену, детей, деньги и все остальное, що принято считать критериями удачи и счастья, но при всем при этом жить как в аду. Вот почему пост называется уровни ада. Если бы во сне меня подняли выше, то был бы пост уровни рая. Но рай непонятен и неинтересен уму, потому что он не знает, что это такое. Ум знает лишь ад.
Сегодня, когда ездил в лес по калину, чувствовал настолько умиротворена природа, настолько она блаженна. На этой планете только человек живет в аду, собственноручно сотворенном аду!

Анонимный комментирует...

Сегодня приснился сон. В нем были мои уровни, мои непройденные уроки. Те уроки, на которых я стою уже много лет, и никак не могу пройти их, подняться выше их, во сне они остались непройденными, те же грабли ударили с новой силой. Сколько я про них размышляла, сколько уже прочувствовала на себе их последствия. После сна вспомнила твой пост. Спустя несколько часов после пробуждения в реальности уроки повторились. Я не прошла их...их 2. Возможно я с ними и умру. И буду их проходить в следующей жизни

Анонимный комментирует...

P.S.: я проснулась, и поняла, что єто был неприятный сон, но ощущение его реальности осталось. То есть не было полного облегчения, когда просыпаешься, и кошмар оказывается только сном

Анонимный комментирует...

Це ще раз я: а "Начало" ти дивився?
Не можу вписатись відразу в один комент, бо чітаю пост, і походу виникають мої коментарі



...здається я "поняла", що ти мав на увазі!!!!!!!! Треба весь час просинатись
>-)

Unknown комментирует...

Думаю Вы как и все люди завышаете важность и сложность своих проблем, и не надо так быстро поднимать руки и говорить что не справитесь с проблемами в этой жизни, когда еще не известно дадут ли Вам следующую жизнь и существует ли она вообще, думаю что все нерешенные проблемы таковыми остаются из-за нашей лени...

Анонимный комментирует...

Бляха, Сантос, я просила не Вашого коменту. Дякую. Якщо буде треба, то напишу у Ваш блог особисто!!!!!!!

Unknown комментирует...

я прокоментував попередній коментар, про сон, про непройдені проблеми, чи це теж Ви писали?

Vitoss комментирует...

Анонімна, просив би тебе свої емоції не виражати за допомогою бляхи. Як не дивно для тебе, але Сантос абсолютно правий в даному випадку. Не треба відкладати проблему на наступне життя і не треба її ускладнювати, роблячи з мухи слона.
Видно що ти жінка, бо ти описуєш емоції, а інформації, щодо твоїх проблем немає ніякої. В чому проблема? Опиши конкретно в чому проблема. Як можу допомогти тобі якщо не знаю конкретної ситуації?
І надалі, відкривай Word, коли читаєш блог, записуй думки, аналізуй їх і приводь в порядок, а тоді все копіюй в один коментар.
У тебе такий сумбур в голові, що ти не можеш і на кілька хвилин втримати чітку лінію думок! Задумайся над цим. Як ти можеш щось вирішити в житті, якщо ти 2 хв не можеш втримати думку в голові, щоб її не забути?

Vitoss комментирует...

Санотос, а тобі вже крайня пора мати якісь «йони» між ногами і не викати людині, яка тебе бляхою називає! Це вільний блог і кожен може дати свій коментар і виражати свою думку. Правила тут встановлюю я, а не аноніми! Умій відстоювати свою територію, думку чи позицію і не дозволяй з собою так поступати. Це твоя найнагальніша проблема, і ця дівчина ще раз це тобі показала! З нами поступають так, як ми дозволяєм!

Vitoss комментирует...

Лучший способ разобраться с мыслями, страхами, проблемами – это записать их на бумаге. Потом все рассортировать, лишнее выбросить. Описать наихудшие последствия, потом принять их на эмоциональном уровне, пережить. Потом описать решение проблемы с принятием того, что мы приняли худшие варианты и действовать. Очень часто проблема исчезает уже на уровне ее описания.

Unknown комментирует...

да я саме так так буквально слово в слово і хотів росказати шо тут і до чого, але(стримався) і набрав якомога культурніший коментар, Ви повністю праві треба боротись за свою територію, буду працювати над цим, дякую

Анонимный комментирует...

Вітосс, відкинем Сантоса, мої вигуки, і переніс проблеми у наступне життя (це був несуттєвий відступ)...
що ти скажеш на мій комент

Анонимный комментирует...

Замість поганого слова можна було поставити "ёлки-палки" . Воно не стосувалось Сантоса, а просто відображає мій культурний рівень. А можна і витерти взагалі

Vitoss комментирует...

А що ти хочеш, щоб я сказав? Вже дав відповідь. Вона як видно тебе не задовольняє і ти далі наполягаєш на відповіді. Але ти нічого мене не питала, ніякої проблеми не окреслювала. Що ти хочеш почути? Що це віщі сни і ти будеш ще 100 реінкарнацій відробляти якісь там свої проблеми? Не розумію чого ти хочеш. Змалюй проблему. Були в тебе сни, тобі в них показали, можливо, те чого не бачиш, тепер працюй. Не знаєш як і що, задавай запитання, описуй проблему, чим зможу, допоможу. Дай більше конкретики!
Дуже не люблю містифікацій, пафосу і якось загадковості і недомовок. Якщо очікуєш, що почну дути бульки про вічне буття, тисячі реінкарнацій, вищу свідомість, карму чакри і т.п., то цього не буде.

Vitoss комментирует...

Терти нічого не буду, але постарайся підбирати слова, навіть якщо тебе розпирають емоції, це буде хорошим тренінгом з самодисципліни.
Ще в самому першому коментарі дав тобі відповіді і поради, але бачу ти ніц не врахувала. Ти хочеш чути лиш те, що хочеш чути, але це тобі не допоможе. Ти просто нічого не хочеш міняти.

Анонимный комментирует...

Vitoss...здається я "поняла", що ти мав на увазі!!!!!!!! Треба весь час просинатись
>-)

Vitoss комментирует...

Так,ти права. Треба виробити звичку питати себе: "а в якому я стані?" Це дозволить тобі виробити звичку відскановувати свій стан, що стане передумовою твого пробудження в реальності в вищі стани, в більш позитивні стани, де менше умовностей і правил. На найвищому рівні законів, які впливають взагалі немає, там лиш одна умова - любов.

Анонимный комментирует...

Я зрозуміла , що це реально діє, працює