понедельник, 27 июля 2009 г.

Алкоголь і секс

Чому так легко і приємно займатись сексом в стані алкогольного сп’яніння?


Насправді займатись сексом в стані алкогольної інтоксикації зовсім не легко і не приємно. Але якщо вам це подобається, то це свідчить лиш про одне – як вам важко жити.
До чого ж треба бути затравленим «правильними», «культурними» і релігійними ідеями, щоб займатись сексом тільки після алкогольної інтоксикації?

Насправді вам легко і приємно тільки від того, що алкоголь блокує на якийсь час ваші соціальні установки і ви на короткий проміжок часу стаєте просто твариною. Вам перестає бути стидно за вашу поведінку і за те, що ви робите те, чого хочете. Просто нас так навчили – подавляти те, чого ми хочемо. І коли вже стає невмоготу витримати – ми п’ємо, щоб спустити пар, і якщо є можливість, реалізуємо те, що в тверезому стані собі би не дозволили. Ми би просто це подавили.

Але говорити про те, що секс приємний при алкогольній інтоксикації….. Людина набагато краще водить автомобіль, коли вона твереза, вона краще смакує їду, коли вона твереза, вона чіткіше відчуває, коли немає алкогольної інтоксикації, вона має кращу реакцію і т.д. То чому ж тоді людина повинна краще відчувати секс, коли вона п’яна?

Якщо людині секс в стані алкогольної інтоксикації подобається більше ніж на тверезу голову, то це значить, що морально вона більше отравлена ніж алкоголем! Алкоголь просто знімає на якийсь час симптоми морального отравлення і людині стає приємно і легко.
Звичайно, деякі люди вживають певні наркотичні речовини, щоб ввійти в певний стан, щоб щось творити. Але вони приймають наркотики лиш тому, що не мають таланту, що не можуть ввійти в стан творіння без наркотичних речовин. Насправді, коли люди приймають будь-які наркотичні речовини, включаючи алкоголь, щоб творити, - вони просто тікають від реальності. І їхнє творіння навряд чи можна назвати шедевром, це просто збочення, воно просто не схоже на все інше, але це ще не признак творчості.
Важко мені якось уявити собі Моцарта чи Рембрандта з «півасіком» в руці під час народження їх майбутнього шедевру.

Уявіть собі настільки би секс був приємніший, якщо би ви не були отравлені морально і вам би не приходилось напиватись, щоб мати секс, необтяжений моральними догмами!

Комментариев нет: