воскресенье, 26 июля 2009 г.

Когда страсть уходит

Что делать, если страсть уходит?

Запомните ЗОЛОТОЕ ПРАВИЛО, оно касается любой сферы жизни, если вы любите человека, однажды вы почувствуете опустошение, вам будет казаться, что вы полностью познали этого человека, что он вам беспредельно скушен и неинтересен. И как не странно это звучит, но это тот момент, когда вы должны продолжать любить. Вы должны собрать всю вашу энергию для того, чтобы изучить этого человека опять.
Если вы сможете сломать это однообразие, вы увидите нового человека перед собой, более свежего, более молодого, более прекрасного чем когда бы то ни было. В действительности вы никогда не познавали такую красоту и глубину. Вы разорвали еще одно покрывало – этот человек опять ценен для вас… и опять однажды вы почувствуете, что он приелся!
И запомните: тот, кто сдается и убегает, теряет многое. Будьте немного более упрямы. Три месяца делайте все, что можете, преодолевая себя, а потом будет видно.

2 комментария:

Unknown комментирует...

Чому ця формула є аксіомою? чи можна в стосунках повернутись до того моменту коли все починалось і стосунки були яскравими і вражаючими? чи наступні етапи будуть вже менш вражати? просто коли люди довго разом, вони стають більш спокійними по відношенню одне до одного і менш вразливими, починають вже питати себе, а чи ті почуття, що є на цей момент є любов"ю? що треба зробити щоб такі почуття знов стали сильними?

Vitoss комментирует...

Те що є любов’ю – нею залишиться. Те що не є любов’ю – помре.
Хіба дерево може знову стати маленьким? Воно виростає з зернятка, і стає дуже великим. Так і відносини виростають з сексу, переростають в пристрасть, пристрасть в дружбу, а дружба…
Так і людина родиться маленькою, потім росте, потім помирає.
Чому ти хочеш іншого способу? Хіба цей поганий? В даному випадку це не аксіома, це спосіб дії. Більшість людей розстаються, так і не зробивши цього кроку.
Річка витікаючи, піниться і бурлить, потім стає спокійнішою і спокійнішою, а потім впадає в океан і зникає. Якщо твоя любов не приведе тебе до океану, то вона не любов.
А що стосується конкретно тебе і твоєї ситуації. То насправді ти хочеш не любові, а пристрасті. А ще ти хочеш утримати свого хлопця, бо бачиш, що він втрачає інтерес до тебе.
Думаю, тобі би було варто перечитати блог з самого початку.
Якщо ж ти хочеш тільки пристрасті, то просто частіше міняй сексуальних партнерів. Коли тобі це набридне і ти захочеш чогось глибшого, будеш іти до любові.