пятница, 24 июля 2009 г.

Про істинне кохання


Моїй шанувальниці, яка шукає тільки істинне кохання.
Звичайне її не влаштовує.
Впевнений, що його шукає більша частина жіночого населення в віці до 18. Та частина, яка його не знайшла, в основному шукає гроші.

…Тепер на рахунок твого істинного кохання.......

Його нема, просто нема! Особливо для тебе нема! Це ілюзія створена соціумом, щоб ти його не знайшла, щоб його не знайшла ні одна людина. Це зробила ця …церква. Вона ділить любов на низьку і високу. Але навіть лілія росте з болота, і квітка росте з землі, з гною. Будинок так само починається із фундаменту. І дерево має корні. І чим більші коріння у дерева – тим сильніша і більша крона. В природі нема поділу на низьке та високе. Це поділ голови. Крона не може бути без коріння, а от коріння можуть бути без крони. Так і любов не може бути без сексу, але при цьому секс може бути без любові. Але так чи інакше – все починається з сексу, з похоті. Якщо вважати похіть – низькою, не істинною, брудною, то про любов не може йти мова. Любов виростає із сексу. Якщо ти обрізаєш секс – то ти обрізаєш дереву коріння! Це дуже небезпечна гра в високодуховну особистість. 

Любе кохання істинне, або немає ніякого. Я не шуткую, говорячи про це. Шукаючи істинне кохання – ти маструбуєш в голові, це збочення. Чим відрізняється істинне кохання від неістинного? Ти можеш порівняти? Як ти впізнаєш істинне кохання, якщо в тебе не було ніякого? Не бреши собі! Ти можеш себе задурити, але мене тобі не вдасться задурити! Коли ти хочеш пережити своє істинне кохання, коли тобі буде 50 чи коли буде 60? Живи уже. Уже йди в відносини і не думай над тим істинне це кохання чи ні. Головний критерій – щоб воно приносило тобі радість і задоволення. Слухай серце. Ти сама з собою граєшся. Я розумію, можна сказати: чим би дитина не тішилась, лиш би не вішалась. Але коли ти збираєшся пережити це кохання? 

Правильно би було почати закохуватись десь із 14 років, тоді десь до 21, ти би вже мала життєвий досвід з цього питання. Ти би вже трошки знала себе і чоловіків, і шукала би вже певного чоловіка. А якщо в тебе нема ніякого досвіду, то що ти можеш шукати? Ця гра здається тобі проявом високої моралі, але вона не така безпечна, як ти думаєш. 

Щоб вміти плавати, треба вчитись плавати. Ти не можеш впасти в воду і з першого разу відмінно плавати, ти всього скоріше втопишся. Так і з коханням, щоб знати, яке істинне, треба знати неістинне, інакше як ти його відрізниш? Коли ти впадеш в кохання своє – ти також втопишся. Англійський вираз закохатись «fall in love» буквально перекладається «впасти в любов». Ти коли в неї впадеш, обов’язково втопишся, от побачиш. Вона кінчиться для тебе трагічно. Вона для всіх кінчається трагічно. (Перечитай блог з самого початку, перечитай, можливо, кілька раз).

Але крім високодуховних людей існує ще й інший тип – так звані низько духовні. Це ті, які не йдуть далі сексу. Вони все життя проживають в сексі, вони ніколи не йдуть далі. Але секс – це лиш перша сходина. Я вже писав про це. Потім він переростає в пристрасть, а пристрасть в любов, а любов – в дружбу, а дружба в молитву, а молитва…..(взнай про це сама).

Так що немає ніякої істинної любові – це казки. Весь мій блог про це говорить. Ти просто займаєшся ідеалізацією, ти морочиш собі голову, замість того, щоб жити і отримувати задоволення. 

І ще – можеш на мене ображатись, але я не буду «згладжувати кути», говорю те що бачу, а ти хочеш бери, а хочеш ображайся. Мені все одно, це твоє життя. Я не буду гратись в ігри під назвою «висока мораль», от чому я не веду курсів вживу, бо кожен надіється, що я буду оправдувати його надії щодо моєї поведінки і його уявлень про себе і про світ. Кожен має уявлення, яким має бути учитель, а я чхати хотів на ваші уявлення. Я веду себе так, як хочеться мені.  Якщо вам подобається, то добре, якщо ні - то це ваші проблеми.

14 комментариев:

Анонимный комментирует...

Я не знаю, може я просто люблю смоктати фрази, "захоплюватися" ними, але ніфіга не брати в життя

але це просто супер


Коли ти хочеш пережити своє істинне кохання, коли тобі буде 50 чи коли буде 60? Живи уже. Уже йди в відносини і не думай над тим істинне це кохання чи ні.

в 50 шансів менше, ніж у 18

Vitoss комментирует...

Секс починається приблизно в 14 і закінчується приблизно в 42. Все має свій цикл, початок і кінець. Просто більшість людей про це не знають. Так що в 50-60 шансів нема взагалі. Енергії на секс майже не буде поступати.

YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vova Vovk комментирует...

Насмілюсь вставити свої п'ять копійок.

Цигун може й поможе тримати енергетику на певному рівні. Та ніколи не буде гарантії, що та старість настане, чи навіть в тому що буде хоч яке небудь бажання займатись цигун.
Але чому зараз не споживати плоди життя свіжими, а "маринувати" їх до старості?.. що з них лишиться? одна назва і схожий вигляд?

Vitoss комментирует...

шо навіть цигун не допоможе?

Пурген або Гуталакс допоможе точно! Вперед із піснею!

Vitoss комментирует...

Насмілюсь вставити свої п'ять копійок.........

Дякую, Володя, я би не зміг виразитись точніше.

YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vitoss комментирует...

А де ти бачиш там слово "старість"? Хто говорив про старість? В 42 закінчується формування 6 енергетичного тіла і енергія просто перестає носити сексуальну окраску, якщо людина жила простим життям без подавлень і збочень.
Це просто. В 14 починається формування 3 енерготіла і починається секс, а коли починає формуватись 7тіло, секс відходить, бо сьоме тіло ні жіноче ні чоловіче, воно немає статі.
В мене таке враження, OlesjkO, що ти читаєш не те що написано, а те що хочеш читати. Є дуже хороша східна притча на цю тему, але не зараз.....
Дякую за твої коментарі, вони збадьорюють мене з самого ранку.

Vitoss комментирует...

OlesjkO, твоя біда в тім, що не ти живеш своє життя, а твій розум проживає його за тебе. Ти живеш в ілюзіях,в голові, от чому ти не бачиш того, що написано. Ти просто бачиш те, що хоче бачити твій розум, а все решта він відкидає, відсіює. І може мої слова різкі і ніби агресивні, але вони спрямовані лиш на одну дію – відокремити тебе від твого розуму.

Насправді я маю справу не з тобою, а з твоїм розумом, а ти десь далеко під ним схована. Саме погане в цьому те, що ти думаєш, що ти і є розум. Ти ототожнюєш себе з ним. Але якщо ти придивишся, то побачиш, що розум це як важкий мішок сміття, який ти тягнеш незрозуміло нащо.

Розум – це як фільтр, який пропускає лиш те, що вважає доречним, який слухає і розуміє лиш те, що вважає правильним. Але як розум може щось вважати правильним, якщо в тебе є проблема, яку він вирішити не може, бо думає не вірно? Тоді ти якраз і повинна проснутись, щоб зробити те, що твій розум робити не хоче, щоб почути те, що він вважає невірним, адже його «вірність» не принесла бажаного для тебе результату.

Насправді розум ніколи не хоче впускати в життя щось нове, а впустивши, не хоче відпускати на волю, навіть якщо воно йому не потрібне. Ось чому розум схожий на мішок із сміттям, бо він лиш накопичує.

Розум – це як служба охорони, як армія, яка бере з тебе непомірно велику платню за охорону від незрозуміло чого і в разі, якщо ти перестанеш платити, направить всі свої сили проти тебе.

Насправді, твій розум тебе з’їдає, він живе замість тебе, поки ти мариш, він викачує з тебе енергію для себе самого. Ось чому коли ти не думаєш, а живеш, ти переповняєшся силою, бо її не з’їдає розум.

Так що не сперечайся зі мною, і не доказуй мені нічого. Я не збираюсь переконувати твій розум, чи розум будь-кого з моїх читачів, в мене немає на це ні часу, ні бажання. Ти або пробуй зрозуміти те що я сказав і перевірити на практиці, або забудь за мене і цей блог. Хочеш вір мені (провір на практиці), а хочеш своєму розуму. Це твоя справа.

YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Unknown комментирует...

А чому, коли любов переростає в дружбу, то люди починаютьть думати, що то вже не то, що все вже пройшло і треба шукати нового?

Vitoss комментирует...

Чому ти за всіх говориш? Ти говори за себе! Звідки ти знаєш, що думають люди? Ти можеш знати лиш що думаєш ти сама!
Що стосується: «що то вже не то, що все вже пройшло і треба шукати нового». Пройшло в даному випадку не все, пройшла пристрасть. Якщо пристрасть не переросла в любов, то вона обов’язково закінчиться. Більшість людей так і робить: вони тупо шукають інших партнерів і думають що найдуть того, з ким це буде завжди.
По-перше, проблема не в іншому, а в тобі.
По-друге, ти не знайдеш іншого ніколи, поки сама не змінишся.
І по-третє, я вже про це писав в коментарях, ти шукаєш пристрасті, а не любові. Якщо ж тобі все проїлось, то постарайся подивитись на людину незашореними очима. Насправді ти не бачиш людину, ти бачиш образ, який вибудував твій мозок за цей час, от чому тобі скучно.
І на кінець, людина дійсно може тобі не підходити.

Unknown комментирует...

Вибач, за неточність. Надалі постараюсь висловлюватись обережніше. Я ні в якому разі не можу казати за всіх, просто такі випадки зустрічаються досить часто, особливо з боку чоловіків. Хоча тут, підозрюю, почуттів не значиться.
Стосовно того, що "по-перше": в чому моя проблема? Стосовно того, що "по-друге": що мені треба змінити?

Vitoss комментирует...

Ні, не треба висловлюватись обережніше. Ти і так «відцинковуєш» кожне слово. Говори як думаєш, це допоможе мені «бачити» тебе, а тобі також побачити в собі механічні прояви его.
Тепер відповіді на поставлені запитання.
Стосовно першого я вже сказав тобі, ти хочеш пристрасті, а не кохання. Ти хочеш, щоб все залишилось як було, але так не може бути. Почитай повідомлення за 9 вересня 2009 року «О любви». Там автор прекрасно показує механізм, по якому розвивається фізична любов. Я спеціально виставив це повідомлення, щоб ті, кому важко зрозуміти мене, зрозумів, можливо, іншого автора. Він дуже точно описав, що відбувається з коханням середньостатистичної людини, на фізичному плані. Там правда є виключення, але зараз про це не буду говорити.
І ще, можливо, ти вже так само не так любиш хлопця, як колись і просто хочеш його притримати біля себе або женити. А може ти його взагалі і не любила ніколи.

Стосовно другого, стосовно того, що тобі треба змінити. Насправді тобі нічого не треба міняти. Людина не може поміняти себе або когось іншого. Тобі треба почати усвідомлювати механіку своїх дій, тобі треба просто почати спостерігати. Спочатку спостерігай за іншими, за іншими легше це робити. Потім відслідковуй в собі те, що побачила в інших. Відслідковуй свої думки, реакції, причини поступків. А потім відслідковуй того, хто відслідковує. Так ти побачиш як ти дієш, чому дієш і будеш знати закономірності свого его. Так ти зможеш краще йому (его) підібрати пару. Крім того, треба щоб партнер бодай підходив тобі на фізичному плані. Треба, щоб тобі подобався запах його тіла. Якщо тіла не сумісні добре жити не будете, зате скучно не буде. Це буде постійна війна.
Я ніби писав в блозі, як підбирати собі партнера.