среда, 1 июля 2009 г.

Глубина любви

Каждый человек обладает только определенной глубиной (души), до этой глубины с ним легко плыть по реке любви, но дальше он уже не сможет плыть с вами, тогда будьте благодарны ему за то, что он хотя бы поделился тем, что мог. Он просто не сможет глубже чувствовать. У каждого свой потолок чувств и любви.

12 комментариев:

Анонимный комментирует...

Класно!

Vova Vovk комментирует...

Воно то може й класно, особливо тоді коли ти відчуваєш що втратив інтерес до партнера і не знаєш як виправдати своє бажання розірвати стосунки - це зручне пояснення для себе самого і для інших... але коли ти бачиш що людина дійсно не здатна на більше, а твоє єство прагне глибших почуттів - тоді прийняти рішення плисти самому не так вже й просто... і тоді не все так класно... то моя суб'єктивна думка.

Vitoss комментирует...

Вова, всі думки субєктивні.
А коли ти бачиш, що людина дійсно не здатна на більше, а твоє єство прагне більшого, то рішення плисти самому випливає саме собою. Навіть якщо ти не хочеш бути сам, то вже точно знаєш, що хочеш не цього партнера.
Тобі важко прийняти рішення залишити людину, яка дійшла до свого "потолка" тільки коли ти думаєш, що вона може більше, просто через деякі причини не хоче дати більшого. От коли виникають сумніви, і тоді надія (це та сука, яка помирає останньою)починає тебе мучити. А ще плюс до цього страх невідомого. Цього також повально всі бояться. Всі живуть під девізом - нехай дуже погано, зате вже все відомо. І вже аж коли не можеш витримати це погане, ти вимушений йти у невідоме.
Кожна людина міряє інших по собі. Це властиво кожному і без виключення. І коли ти бачиш, що можеш дати більше, але і більшого хочеш, тобі здається що інша людина просто чомусь цього не робить. Але це не так. Кожна людина міняє під час життя глибину своєї душі (вважай свідомості) і якщо тобі на даний момент замало, значить твоя душа глибша. Хіба не так?
А боляче залишати людину через те, що ти вважаєш, що ти їй винен. В тебе є комплекс вини. Ти нікому нічого не винен, звичайно, якщо ти нікому нічого не обіцяв.
Я вже писав, що якщо є обіцянки, то любові там уже не має.
І останнє. Коли твоя душа стає дуже глибока, то знайти собі партнера майже нереально. Люди, як правило, дуже мілкі душею.
Дякую за твої коментарі.

Анонимный комментирует...

Коментарі читати навіть цікавіше ніж сам блог, вони скоріше ідуть як тлумачення

Vitoss комментирует...

Просто коментарі пишуть реальні люди. Коментуючи мої повідомлення в блозі, вони в першу чергу характеризують себе. Читаючи коментар певної людини, я бачу, які в неї проблеми і яке в неї бачення світу і досвід. І таким чином можу дати конкретну, адресовану тільки їй, пораду чи пояснення. Якщо це допомагає ще комусь, я тільки радий.
А блог написаний для всіх, безадресно. Через те він, можливо, не такий зрозумілий. Бо досвід життєвий у всіх різний.
Любов, як ми її знаєм, це гра, і вона вся побудована на нюансах. І ці нюанси треба для кожного висвітлювати адресно, бо люди різні по своїх стереотипах (характрерах) і в силу життєвого досвіду і в залежності від цього сприймають все по своєму. В силу цього одну і ту ж річ для різних людей, я буду говорити і доносити різними словами і іншим способом.

Якщо тобі щось не зрозуміло в блозі, то пиши, я з радістю поясню.

І на остаток велике прохання до всіх відвідувачів сайту: залишайте будь-ласка своє ім’я під коментарем, якщо ви коментуєте повідомлення, як анонімний коментатор, так я зможу реальніше бачити з ким маю справу і зможу дати кращу пораду. Хоча, на разі, це ваша особиста справа, робіть як вважаєте за потрібне, я все одно спробую допомогти вам.

Дякую за будь-які коментарі. Вони є стимулом для мене, щоб я не залишив писати в блог. Бо деколи хочеться все це закинути.

Анонимный комментирует...

Оля

YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vitoss комментирует...

OlesjkO, я займався по системі Норбекова свого часу. Потім деякі вправи навіть включав в програму своїх курсів, особливо ті, які дозволяли закріпляти результати на рівні тіла.

Що стосується діагнозу....
Дуже не люблю ставити діагноз людям. Вони всі цього хочуть і вимагають, але варто їм почути про себе те, чого вони не хочуть про себе чути, як ти стаєш їх злісним ворогом, навіть, якщо говориш їм життєво необхідні для них речі.

Про тебе можу сказати лиш те, що ти маєш малий сексуальний досвід і дуже багато ілюзій. Поки що тобі вдається більш менш комфортно жити з ними в цьому світі. Ти будуєш свій маленький світ в цьому великому світі. Тобі в ньому комфортно, бо ти зробила його таким, як ти хочеш. Але рано чи пізно ти виростеш, і не зможеш в ньому поміститись. Тобі треба буде вийти назовні. І чим швидше ти вийдеш, тим менш болісно для тебе це буде. Хоча більшість людей, так і проживає своє життя в суцільних ілюзіях. Ти незла людина і враховуючи, що ти не маєш активних сексуальних стосунків, ти мусиш сублімувати свою сексуальну енергію. Значить, ти людина творча.

І на кінець хочу сказати – я можу помилятись. Дякую за коментарі.

YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
YARA комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Vitoss комментирует...

OlesjkO, зара не веду вже курсів, через те і пишу в блог.
Проти знайомства немаю нічого проти, відпишусь десь на днях. Дякую за коментарі, приємно, що хоть комусь згодилось :)